Tillbehör till badtunnan

Trälock 1 150 kr
PCV lock 1 250 kr
Bearbetning av tjärolja 490 kr
Kantbrädor till badtunna
1 150 kr
Skyddsgaller till skorsten 990 kr
Spade till aska 290 kr
Vedkamin lock 690 kr
LED lampor 1 790 kr
Bubbelsystem 4 190 kr
RAL Färgval glasfiber 2 490 kr
4st nackstöd för badtunna
typ A 2 490 kr
4st nackstöd för badtunna
typ B 2 490 kr
Vattennivå 490 kr
Termometer
90 kr
Vattenblandare 390 kr
Tjärolja 1L 90 kr
Avtappningsventil för vatten 390 kr
Badtunneklämma 390 kr
1 390 kr
Färlänging till skorsstenen 1m 590 kr
Bastuhatt 150 kr
Pump 890 kr
Lyx trappor till badtunna 2 490 kr

Tillbehör till badtunnan - för att kunna avnjuta ett underbart bad med alla tänkbara bekvämligheter!

Själv, i par eller tillsammans med vänner. Njut av naturen, slappna av i värmen. Vattnet och den läkande effekten för sinnet och kroppen. För att kunna avnjuta ett skönt bad i din badtunna kontrollera att alla tillbehör är i gott skick.

En av de viktigaste tillbehören är värmeskyddet till skorstenen och kaminen eftersom skorstenen är mycket varmt, och minsta beröring det med bar hud kan lämna ett smärtsamt minne. Värmeskydd förhindrar att brännskador uppstår. Speciellt om hushållet har barn är värmeskydd är ett måste!

Badvatten temperaturen måste vara precis rätt - du kan kontrollera uppvärmningen med en flytande termometer. Mätaren är avsedd för användning av poolen så det är säkert och nästan oumbärliga i badtunnans utrustning.

De varma badkar tillbehör kommer också att underlätta underhållet av rent vatten; jalkavadissa huuhtaistaan ben kuusenneulaset paljuun före landning och en badtunna täcka skyddar badkar bad samt att påskynda uppvärmningen av vattnet betydligt. Välj mellan antingen en robust trädäck eller lättare än PVC omslag, vilket kan hantera av en person utan att bryta ryggen eller repa kanter pipan.

När badtunnan används, håg att dricka tillräckligt med vätska. Du kan köpa till drickbord till din badtunna som är perfekt för att ställa vatten och övrig dryck för att ha det till hands.

Förapplicerat tjärolja ger ett naturligt skydd för badtunnan utomhus för att behålla sitt utseende och tjäna dig år efter år. I framtiden skulle externa trädelar vara bra att ta itu med tjärolja eller motsvarande en gång om året. Vi kan erbjuda tjära oljorna händig 1L flaskor som levereras ända hem.

Vatten visp är ett utmärkt verktyg för att blanda vatten och låter badtunnevattnet vara jämnt varmt överallt.

I vedkaminen bör man tömma askan efter varje uppvärmning. Ren värmare värmer bättre och gör att ditt badvatten värms upp snabbare.

Vatten avloppsrör och knacka kan vattenhantering till önskad plats enkelt ansluta slangen till kranen. Dessutom eliminerar ventilen möjligheten att oavsiktligt dränera barrel eftersom avloppet pelare eller stud får bort av misstag när vattnet blir urladdat badtunna diskret.

Badtunnans kantbrädor kan beställas endast till träbadtunnan och de kan även fungera som en plattform för att ställa dricka eller en svalkar sits. Kant brädor gjorda av samma träslag som badtunnan.

Lämplig för bad i det fria är verkligen viktigt att komma ihåg att skydda huvudet från kall luft. Bastu hatten är gjort av äkta ull, och det är ett utmärkt tillbehör till din badtunna! Dessutom kan du bära en hatt i bastun där den skyddar huvudet från överhettning.

För mer info viktig information om drift.