Badtunnan med hydromassagesystem

 

Massagesystemet går endast att installera i den åttakantiga badtunnan med diameter (1,8х1,8м; 2х2м; 1,8х2,4)

Typ Pris
HDR8 4 980 kr

Typ A (8 hydrostrålar)

Typ B (8 hydrostrålar)

Effektiv vattenbehandlingssystem till badtunna!

Hydromassagesystemet tar din badtunna till en helt ny nivå av total avslappning.

Varmt vatten och ett kraftfullt vattenmassagesystem gör att kroppen slappnar av efter en hård dag på jobbet. Hydrosystemkomponenter är av högsta kvalitet och hållbara även för svårare utomhusbruk år efter år. Massage systemet installeras i badtunnan i vår fabrik och därmed är hydromassagesystemet klart att användas direkt efter leverans.

Hydrosystemet kan endast installeras i den vinklade badtunnan med glasfiber pool och kan lätt kombineras med LED-lampor . och bubbelsystem. Du kan välja mellan två olika typer:

Typ A: 8 hydrostrålar installerade jämnt fördelade över hela badtunnan runt, så alla badande kan njuta av en massage på samma gång.

Typ B: 8 hydrostrålarmunstycket är installerat i 4 satser för två sidor. Med detta alternativ kan 2 personer få massage samtidigt, men massagens omfattningen och intensiteten är naturligtvis fyra gånger högre än typ A.

Vatten massagesystemet styrs av en pneumatisk omkopplare som är monterad på kanten av Batutunnan. Dessutom innehåller systemet en styrenhet som gör att du har möjlighet att byta vatten från munstycket och förhållandet mellan luft för att öka massage eller ändra det mer avkopplande. Munstycken, strömbrytaren och regulatorn är förkromade och därmed resistenta mot väderförhållanden mycket väl.

Vattenmassagesystem Specifikationer:
- 8 krom massagemunstycke
- Kraftfull motor (750W)
- Höga vattenledningar för kontroll av
- Förkromad pneumatisk manöverkontakt
- Kontroll förkromad, vatten / luft-förhållande
- System Drain pluggar