En LED-lampa

LED-valo yhdellä polttimolla

Typ Pris
LED1 1 800 kr

LED1 Denna modell kan installeras i en badtunna med glasfiberpool.

LED1 Kit : Kan endast installeras i en badtunna med glasfiberpool. Denna uppsättning är bara en av de färgskiftande LED-lampor som är monterad längst ned i tunnan.

LED-lampor set med två lampor

Typ Badtunna med glasfiberpool Badtunna i trä
LED2 2 150 kr 2 800 kr

LED-ljus priset ingår kylpytynyrin kanten av styrelser, dryck, och nivån av trä skyddsfodral .

LED2 Kit : kan installeras i en badtunna utrustad med glasfiberpool. I paketet ingår två färgskiftande LED-lampor. I priset ingår även dryckeskanten där knapparna för att styra lamporna sitter och nivå av trä skyddsfodral .

Set med åtta stycken LED-lampor

Typ Badtunna med glasfiberpool Badtunna i trä
LED8 2 800 kr 3 500 kr

LED-lampor i priset ingår även dryckeskanten där knapparna för att styra lamporna sitter och nivå av trä skyddsfodral.

LED8 Kit : är den mest färgstarka och bästa varianten ifall du vill lysa upp din badtunna! Denna uppsättning kan installeras i alla badtunnor. färgskiftande LED-lamporna ger ett otroliga ljus som är jämnt fördelat över hela badtunnan.

Baltresto erbjuder dig en avslappnad njutning i din nya badtunna varje dag. För att göra din badtunna ännu mer fantastisk kan du köpa till våra populära LED-lampor, som är energieffektiva och kommer att tjäna dig under en lång tid framöver. En badtunna utrustad med LED-lampor, lämnar ingen oberörd! Du kommer att älska vårt ljus i skiftande färger och vi garanterar att även dina vänner och grannar kommer att vilja ha en badtunna med belysning, detta är det perfekta tillbehöret för din badtunna!

LED-ljus paket kommer att redan vara installerat i badtunnan och allt du behöver göra för att komma igång är att sätta i kontakten! Så är du redo att njuta av ditt bad i din nya LED belysta badtunna. LED ljusen är utav hög kvalitet och har ett brett utbud av färger, upp till sju olika färger! Färgalternativ är : Röd, grön, blå, gul, lila, turkos och vitt.

För att ändra färg och starta/ stänga av gör du det genom att trycka på en touchknapp. Du kan välja att lamporna ändrar färg eller låta det vara upplyst i vissa ovanstående färger. Tveka inte och beställa LED-lampor och njuta av ditt bad i badtunnan med belysning!

Välj dina behov med badtunna LED-ljus serien

Du kan välja mellan tre olika utföranden :

LED1 set: Denna uppsättning är bara en färgskiftande LED-lampa som är installerad på botten av trätunnan. Beställer du däremot en badtunna med glasfiber eller plastinsats så sitter lampan nere på sidan av badtunnan.

LED2 set: Setet innehåller två färgskiftande LED-lampor. Dessa kan installeras på botten av trätunnan, I detta priset ingår även breda kantbrädor, drick bord och trä skyddsfodral. Ifall du beställer en badtunna med glasfiber eller plast sitter LED-lamporna på sidorna av tunnan.

LED8 set: Denna uppsättning kan installeras i den åttakantiga badtunnan, på sidorna av tunnan. Ifall ni önskar ha denna kombinationen i en trätunna kommer LED-lamporna att sitta nere på botten. Man kan ha upp till åtta färgskiftande LED-lampor. Detta otroliga ljus kit fördelar ljuset jämnt i Badtunnans område. I priset ingår även breda kantbrädor, drick bord och trä skyddsfodral.

Du bestämmer var de ska sitta och vi gör jobbet!

Kolla in våra andra tillbehör, för badtunnor!