Vertikal Bastutunna

Typ SH2
El Kamin Gran
29 500 kr.
18 900 kr.
Värme- behandlat trä
32 900 kr.
21 900 kr.
Braskamin Gran
32 900 kr.
21 900 kr.
Värme- behandlat trä
35 500 kr.
23 900 kr.

Bastutunna grundläggande utrustningen som ingår:

• Material: 41mm tjock gran eller värmebehandlat trä
• Bänkar, al
• Dörr av rökt glas
• Tak (svart, brun eller grön)
• Värme stenar
• Ventilationsöppningar och skyddsgaller
• Värmeisolering av skorstenen (braskaminen modell)
• Kaminen värmesköld plattor (braskamin modell)
• Regnskydd för skorsten
• Tätningsgummi för skorsten
• Skärpning hjul, rostfritt stål
 
Fler tillbehör hittar du här
 

Villkor för leverans av bastutunnor:

Leveranskostnader från 2900kr. Priset varierar beroende på vikt/mått av bastutunna och modell.
Mottagande måste ordna med att avlasta från lastbilen.
Vi meddelar datum och tid då leveransen sker, samma dag som bastutunnan lämnar lagret. (Vanligtvis 2-4 dagar innan ankomst/leverans).
Lastbilen som är 17 meter lång måste kunna köra fram till avlastningsplatsen utan begränsningar dit leveransen sker.
Vi de fall då lastbilen inte har åtkomst att köra fram till avlastningsplatsen är det mottagarens ansvar att kunna last av vid annan plats.

Vertikal Bastutunna

Baltresto stående bastutunna är perfekt även för en liten innergård!

Baltresto stående bastutunna är fin till utseendet och tillverkad av massivt trä, Den cylinderformade stående bastutunna har en diameter på bara 2 meter. Bastun höjd är två och en halv meter, vilket gör det lätt att placera ut i trädgårdar, på sten eller berg. Denna bastutunna är väldigt portabel.

Vertikal bastutunna finns med antingen braskamin eller med bastuaggregat. Det är viktigt att placera ut bastutunnan med långt avstånd från brännbart material av säkerhets skäl.

Baltresto vertikala bastutunna med braskamin och all standardutrustning det ingår en skorsten värmeisolering, värmare termiska skyddsplattor, skorstenen, överdrag, och tätningsgummi förglömma stenarna. Elektrisk installation av värmaren kan säkerställa en kvalificerad elektriker. Annars är gården för att bygga en bastu Baltrestoin stående bastutunna.

Saunottaessa måste alltid följa sunt förnuft och grundläggande bastuinstruktioner. Även Baltresto har satt ihop en bra tips för badare följer du detta tips får du njuta av din bastutunna , säkert och hälsosamt och unna dig själv i åtanke.

Vertikal bastutunna är en avslappnande upplevelse

Bastutunna är en rolig upplevelse, och det sprider glädje bland gästerna. Ta ett bad i bastutunnan är riktigt roligt.

Full-träram material andas också naturligt och bastun är ett bra inomhusklimat. Trämaterial ser ut och känns bra. Baltrestoin vertikala bastu rams material är värmebehandlat trä eller ceder bänkar och klibbal, och de luktar som äkta trä. Din kropp och själ kommer att koppla av i en frisk och fuktig miljö i bastutunnan .

Baltrestoilta är det också möjligt att beställa tillbehör och all sorts bastutillbehör. När du beställer en verrtikal bastutunna kan du redan vid beställning tänka på vad du ska ha för tillbehör, till exempel, fönster, trädörr glasdörr för att ersätta tanken eller rör för varmvatten för tvagning. Välj färg på taket av de tre alternativen (svart, brun eller grön) till bastun sitter perfekt med omvärlden av färg. Den stående bastutunnans träytor kan du skydda med oljebehandling av tjära eller om du vill ha en speciell ton! Kolla in kundanpassning och tillbehör objekt, och tveka inte att kontakta vår vänliga kundservice för tips.

Vid ordertillfället eller när som helst under tillverkningen av din bastutunna kan du köpa till kompletterande tillbehör ; Till exempel, två olika typer av bastukvastar bastuhattar, nackstöd, eller den nya stålsleven. Glöm inte att beställa termometern! Kontakta oss, ring oss, skicka ett mail för att prenumerera på eller ladda ner direkt från oss. Baltresto din bastu Finsk kvalitet och stil!