Leverans kostnad badtunna

Postnummer 10-19 20-61; 63-81 62; 82-90 91-98
Pris 1390 sek 1590 sek 1760 sek 2340 sek

Villkor för leverans av bastutunnor:

Leveranskostnader från 2900kr. Priset varierar beroende på vikt/mått av bastutunna och modell.
Mottagande måste ordna med att avlasta från lastbilen.
Vi meddelar datum och tid då leveransen sker, samma dag som bastutunnan lämnar lagret. (Vanligtvis 2-4 dagar innan ankomst/leverans).
Lastbilen som är 17 meter lång måste kunna köra fram till avlastningsplatsen utan begränsningar dit leveransen sker.
Vi de fall då lastbilen inte har åtkomst att köra fram till avlastningsplatsen är det mottagarens ansvar att kunna last av vid annan plats.

Köpvillkor Information som gäller köp, betalning, leveranser och returer.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS

Beställning

Din beställning är bindande. Om du vill ändra eller avbeställa ber vi dig göra detta så fort som möjligt. Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd när du lägger en beställning. Vi levererar endast inom Sverige.

Orderbekräftelse

När vi har tagit emot din beställning skickar vi en bekräftelse via e-post med information om beställningen. Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Är det något du undrar över så kontakta oss.

Leverans

Leverans sker helgfria vardagar. Du kommer att få ett sändningsnummer i anslutning till att din badtunna skickas ut från vår fabrik.

Transportskador

Om du upptäcker skador på godset ska du omedelbart informera transportören om detta och be honom eller henne notera eventuella skador så det finns underlag för skadeanmälan.

Ej mottagen leverans

Det är viktigt att du som godsmottagare finns tillgänglig för att ta emot din leverans, leveransfirman ringer oftast ca 30 min innan leverans. Om du själv inte har möjlighet att finnas på plats rekommenderar vi att du ber t.ex. en vänlig granne agera godsmottagare.

ÅNGRAT KÖP, REKLAMATION OCH LEVERANSFEL

Reklamation

Vi strävar alltid efter att leverera produkter med absolut högsta kvalitet. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med den vara du mottagit ber vid dig kontakta vår kundservice och så detaljerat som möjligt beskriva vad du inte är nöjd med. Vid felaktig eller skadad produkt ersätter vi den självklart.

Ångrat köp

Som kund på internet har du alltid rätt till 14 dagars öppet köp med full ångerrätt från det datum du får hem varan, enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Avbryta köp

Om du genomför en beställning och ångrar dig är det viktigt att du kontaktar oss så fort som möjligt. Vi tittar då på möjligheten att stoppa din beställning vilket i regel inte brukar vara något problem. Har en vara beställts i ett unikt utförande och arbete med detta påbörjats kan detta innebära att vi inte kan stoppa beställningen som då kommer att levereras enligt ursprunglig överenskommelse.

Retur och återbetalning

En eventuell retur är inte godkänd förrän vi har kontrollerat varan. Vid godkänd retur återbetalas summan på samma sätt som betalningen skett. Återbetalning sker så snart en godkänd retur mottagits. Vid ej godkänd retur returneras varan till dig och frakt debiteras. Returnera inget utan att först ha kontaktat oss.

BETALNING

Betalning sker via förskottsbetalning via Nordea.
I enlighet med distansavtalslagen måste de kunder som handlar av oss vara över 18 år. Om kund handlar i annan persons namn eller använder annan persons personnummer utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för Baltresto kommer beställaren att polisanmälas.