Kaminer

Extern vedkamin

Höjd: 65 cm
Höjd: 51 cm
Bredd: 40 cm
 

I paketet ingår:

• Extern vedkamin
• Den nedre delen av skorstenen 1m, Ø110mm
• Den övre delen av skorstenen 1 m, Ø 110 mm, innefattar ett regnskydd
• Ingår badtunna, Ø 75mm
• Gummislangar
• Spännband
Kamiina kulmaKamiinat putki
Kamina
Typ Vikt, Kg Effekt Pris
Extern vedkamin 33 kg 30 kW
8 490 kr
5 990 kr
Intern kamin 27 kg 31 kW
5 990 kr
3 490 kr

Intern kamin

Höjd: 80 cm
65 cm
Bredd: 35 cm
 

I paketet ingår:

• Intern kamin
• den nedre delen av skorstenen 1m, Ø110mm
• den övre delen av skorstenen 1 m, Ø 110 mm, innefattar ett regnskydd


Vedkaminer för att kunna värma upp badtunnan effektivt!

Du kan avnjuta ett bad i din nya badtunna i precis rätt temperatur tack vare vedkaminen.

Kaminen värmer upp vattnet till önskad temperatur.Ta reda på all information om kaminen och läs igenom all information noga eftersom kaminen är en viktig del av att bada i badtunnan.

Det viktigaste när man ska välja kamin är absolut säkerheten. Våra vedkaminer kan du lita på eftersom vi endast säljer kaminer av högsta kvalité. En annan viktig dimension av energieffektivitet - är att inte låta värmen avdunsta ut i luften. Läs mer nedan.

Baltresto använder två olika typer av vedkaminer till badtunnorna, den första varianten är en rostfri som befinner sig inuti själva Badtunnan och den andra varianten är en extern vedkamin som placeras direkt utanför badtunnan för att skapa mer plats i badtunnan, denna varianten är lika effektiv som att ha kaminen inuti badtunnan. Ifall du väljer en internt integrerade kamin som värmer vattnet effektivt vid kontakt med hela ytan. Externa spisar är också mycket effektiva, och praktiska och genomförbara lösningar - du bestämmer utifrån dina egna behov.

Välj nu en insides eller utsyddes högkvalitativ och effekt badtunne värmare.Vi levererar ända fram till din dörr smidigt och enkelt. När du köper vår badtunna tillsammans med vår vedkamin kan du börja avnjuta ett härligt bad i din nya badtunna tillsammans med familj och vänner.

Vedkaminer - Inbyggd kamin är ett bra alternativ

Badtunnan är i stort behov av en vedkamin, så att du kan avnjuta ett varmt bad oavsett utomhusväder. Kaminen kan delas in i två kategorier: interna och externa. Den interna har direkt kontakt med vattnet och är väldigt värme effektiv. Baltresto kaminer är tillverkade av högsta kvalité och de bästa materialen t.ex. Marine aluminium eller i helt rostfritt stål och de är alltid säkra och av hög kvalitet. Den interna kaminen är ett bra alternativ ifall du vill utnyttja din resurser på bästa sätt.

Våra vedkaminer levereras förmonterade, så installation av badtunnan är verkligen lätt och smidig.

2 meter hög är skorstenen och kaminen installationstillbehör såsom vikar och rör ingår i paketet. En dröm bubbelpool och tillhörande vedkamin kommer att förgylla din och din familjs dagar då ni kommer att kunna avnjuta ett bad tillsammans i perfekt temperatur året runt!

När du satsar på kvalitet och energieffektivitet, så håller våra produkter kraven!

För mer information , kontakta oss via telefon eller e-post!

Extern vedkamin till din badtunna

Extern kamin är det bästa alternativet för dig som behöver ha större plats i badtunnan då ni kanske är en stor familj eller ofta har många badsugna vänner på besök. Med en extern kamin rymmer badtunnan många fler badare.

Den externa kaminen installeras alldeles utanför badtunnan och den är sammankopplat med badtunnan genom två slangar. Dessa slangar är till för vattnet för att det kalla vattnet ska stömma in i kaminen och det varma ut. Det bildas då en naturlig cirkulation i vattnet i badtunnan som gör att vattnet alltid kommer ha en jämn och behaglig temperatur.

Externa kaminer är faktiskt otroligt lätt att använda: för vattnets cirkulation krävs inte separat för el eftersom varmt vatten stiger till fysikens lagar på grundval av uppåt, skapar ett vakuum som suger det kalla vattnet i botten av kaminen paljun där den värms upp och stiger igen uppåt. Denna naturliga cykel på grund av att värma vattnet jämnt och energieffektivt i en kort tidsperiod.

När du väljer en extern kamin kan du Istället kan du fokusera på det väsentliga, det vill säga i ett varmt bad slappa i solen. badtunna. Den externa användningen av spisen och rengöring är enkel och smidig. Tända eld och borttagning utav aska är lika enkelt som vanliga i öppna spisen eller braskaminer.

Det fanns ett aggregat i ditt val, sedan en inbyggd eller utanför, är installationen av badtunnan väldigt enkel, även om du har alla nödvändiga för en professionell är inblandad i leveransen med undantag för inlopp tätnings förening. Hela installationen, tips och information, hittar du här Användning av badtunnan.